Headset vaste telefoon

Headset als ideale oplossing

De vaste telefoon, wie gebruikt hem niet op zijn of haar werk? Ik met mijn kantoorbaan gebruik deze in ieder geval heel de dag door.

Het vervelende aan een hoorn is dat je hiervoor een hand vrij moet houden. Je probeert wel van alles ernaast te doen alleen dan glijd de hoorn weer weg van tussen je schouder en oor, of je schrijft iets op wat vervolgens voor niemand meer leesbaar is.

headset vaste telefoon

Daar is wat op gevonden: De headset vaste telefoon!

headset voor vaste telefoonDe eerste keer dat ik de headset vaste telefoon te zien kreeg dacht ik “nee sorry ik werk niet bij een niet nader te noemen fastfood keten”, maar sinds ik de headset vaste telefoon gebruik zou ik niet meer zonder willen.

Ja, de headset vaste telefoon ziet er raar uit als je deze op je hoofd hebt, maar het is zo praktische! Je hebt namelijk beide handen vrij!

Daar komt bij dat ik sinds het gebruik van de headset vaste telefoon nauwelijks meer last heb van nekklachten, omdat je met een telefoon tussen je schouder en oor toch een verkeerde houding aanneemt. Een draadloze headset vaste telefoon is het ultieme, deze gebruik ik dagelijks en ben heel erg tevreden.

Extra moderne opties

Met de opkomst van hypermoderne DECT-telefoons zijn er vaak ook opties om de meest moderne headsets aan te sluiten. Als je dus op zoek gaat naar een draadloze koptelefoon, kijk dan goed naar de features – want de kans is groot dat als ze bluetooth gebruiken je ze dus ook zal kunnen gebruiken als headset voor je DECT-toestel.