Vaste telefoon doorschakelen

Bereikbaar blijven.

Als u voor een korte of langere tijd het huis uit bent kan het handig zijn om uw vaste lijn door te schakelen naar een ander nummer.Veel mensen willen graag bereikbaar blijven maar het is hen niet altijd duidelijk hoe ze hun vaste telefoon doorschakelen.

Vaste telefoon doorschakelen

Methodes

Er zijn verschillende manieren om uw vaste lijn door te schakelen. U kunt kiezen voor volgende opties: Uw vaste telefoon doorschakelen kan als er op uw vaste lijn niet opgenomen wordt. Ook wanneer uw lijn bezet is kan u uw vaste telefoon doorschakelen. U kunt er ook gewoon voor opteren om alle inkomende oproepen op uw telefoon constant op “vaste telefoon doorschakelen” te zetten.De meeste telecombedrijven bieden een gratis service “doorschakelen vaste telefoon” aan.Meestal volstaat het om het menu op uw telefoon te volgen om door te schakelen. Maar tegenwoordig kunt u via internet, wanneer u over uw accountnummer beschikt, uw vaste lijn laten doorschakelen.

Opgelet tijdens verblijf in het buitenland.

Meestal betaalt u bij het doorschakelen kosten die van toepassing zijn voor een gesprek van telefoon X naar telefoon Y. Een belangrijk aandachtspunt is het doorschakelen naar een nummer in het buitenland. Over het algemeen betaald u dubbele kosten voor doorschakeling naar het buitenland, ook al is het op uw GSM.
Aangezien de meeste mensen op vakantie gaan om tot rust te komen is het waarschijnlijk beter om “vaste telefoon doorschakelen” uit te schakelen tijdens deze periode.